Консультаційний центр EducationUSA

Про центр

Консультативний центр мережі EducationUSA у Києві входить до мережі приблизно з 435 центрів у 180 країнах, що надають точну, об’єктивну і неупереджену інформацію про всі акредитовані американські вищі навчальні заклади у США та проводять консультації щодо вступу до коледжів та університетів у США.

Центр спонсорується Державним департаментом США за підтримки Посольства США в Україні та адмініструється Американськими Радами з міжнародної освіти: ACTR/ACCELS. Американські Ради застосовують свій досвід на створенні та втіленні програм академічних обмінів, професійних тренінгів, розробці навчальних планів та тестів, а також наданні технічної допомоги та консультаційних послуг з питань освіти у США.

Кожен охочий може безкоштовно користуватися ресурсами центру, щоб дізнатися про:

  • правила вступу до коледжів та університетів США
  • TOEFL, ACT, SAT, GRE, GMAT та інші стандартизовані тести;
  • гранти та стипендії для навчання та досліджень в різних галузях науки.

Зацікавлені у навчанні у США повинні спочатку відвідати лекцію про освітні можливості в США, яка проводиться раз на місяць, і яка детально пояснює процес вступу до ВНЗ, ця лекція проводиться українською мовою. Співробітники центру та представники університетів США проводять лекції та семінари з метою надання інформаційної підтримки всім зацікавленим в освітніх можливостях у США. Дати та час їх проведення Ви можете знайти в календарі подій на нашому вебсайті.

Перелік основних лекцій:

  • Успішний шлях до навчання в американських коледжах та університетах
  • Як обрати університет у США?
  • Де шукати фінансування для свого навчання?
  • Як писати мотиваційні есеї для вступу?
  • Отримання візи США для навчання тощо

На нашому сайті Educationusa.org.ua ви зможете завантажити лекції та матеріали з корисною інформацію щодо процесу вступу, тестування, фінансової допомоги тощо.

В нашій бібліотеці Ви можете знайти книги та каталоги про акредитовані вищі навчальні заклади США та матеріали для підготовки до стандартизованих тестів та іншу літературу (більш ніж 1000 примірників).

Користування послугами інформаційного центру та бібліотекою безкоштовне. Для реєстрації потрібен Ваш паспорт, фотокартка розміром 3х4 см та реєстраційна форма, яку Ви можете отримати у центрі.

Якщо Ви бажаєте отримувати інформацію щодо подій у нашому центрі, освітніх можливостей у США, а також грантів та стипендій, підпишіться на нашу розсилку та/або приєднайтеся до EducationUSA Ukraine у FacebookInstagram чи у Twitter.

 

Центр працює:

Понеділок 10:00 – 18:00
Вівторок 10:00 – 18:00
Середа 10:00 – 20:00
Четвер 10:00 – 18:00
П’ятниця 10:00 – 18:00
Субота, Неділя – вихідні

 

Напишіть нам на ukraine@educationusa.org

Відвідайте сайт центру EducationUSA.org.ua

За підтримки Державний Департамент США
Аудиторія програми Усі зацікавлені
Умови участі Безкоштовні послуги